Personvernerklæring

Gyldig fra og med 11. desember 2023

Bio3s personvernerklæring for nettsidebruk

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Bio3 samler inn og bruker personopplysninger via internettstedet www.bio3.no.

Bio3, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19)

Behandling av personopplysninger på www.bio3.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Bio3s behandlinger av personopplysninger på bio3.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Advanz AS er Bio3s leverandør for utvikling og vedlikehold og drift av nettstedet.

Eventuelle opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren eller via Webflow CMS. Det er kun Bio3 og Advanz som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Bio3 samler inn opplysninger om besøkende på bio3.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Her er det ikke mulig å spore / identifisere brukere ved IP-adresser. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Bio3 til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2–7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på bio3.no:

Analyseverktøyet Google Analytics og Google plasserer 15 informasjonskapsler på din maskin. Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk.

 1. 1P_JAR
 2. APISID
 3. CONSENT
 4. CONSENT
 5. GoogleAccountsLocale_session
 6. HSID
 7. NID
 8. S
 9. SAPISID
 10. SID
 11. SIDCC
 12. SSID
 13. S_adsense3-ui
 14. _ga
 15. _gmb_ga_test

Vår publiseringsløsning plasserer tre informasjonskapsler på din maskin. Dette gjøres for at vi kan ha funksjonalitet for brukersesjoner og Google Analytics (statistikk).

 1. 63d01615592bd9133456d61368583c4c
 2. _ga
 3. _gid

Facebook  plasserer elleve informasjonskapsler på din maskin. Dette gjøres for at vi kan ha funksjonalitet for deling til Facebook.

 1. act
 2. c_user
 3. c_user
 4. fr
 5. m_pixel_ratio
 6. oo
 7. presence
 8. sb
 9. spin
 10. wd
 11. xs

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg!

post@bio3.no
+47 71 52 80 00
Baseveien 15, 6531 Averøy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.